Sık Sorulan Sorular

Firmamız bir çok sektörde ücretsiz , yazılım hizmeti sunmaktadır. Bu yazılımları ücretsiz yapmaktaki amacımız öncelikle reklamımızı yapmak, ismimizi duyurmak ve toplumsal fayda sağlayan projelerde yer almaktır. İkinci planda ise sistemde bulunan sms kullanımları zorunlu olmamak ile beraber Kullanılmak istendiğinde ücrete tabidir. Sistem sms kullanılmadan düzgün olarak çalışmaktadır.SMS KULLANIMI ZORUNLU DEĞİLDİR.Sadece dönemsel bilgilendirmeler ve duyuruları sms kanalı ile yapmak istediğinizde ücrete tabidir.Firmamız Btk'dan lisanslı olup, aracısız işlem yaptığınız için sms fiyatlarımızda çok uygundur.

Üye olmak için izlemeniz gereken adaımlar aşağıda resim ile anlatılmıştır. Lütfen kayıt olurken Cep telefonunuz doğru giriniz. Kullanıcı adı ve şifre bilgileri kayıtlı telefonunuza gelecektir.

Sistem temelinde bir dernek merkezi , buna bağlı üye grupları , bu grupların listelenmesi, bilgilendirilmesi, borçlandırılması-alacaklandırılması yani cari takibinin yapılması , merkez kasanın raporlanması ve yönetilmesini kapsamaktadır.

• Siz sisteme kayıt olduğunuzda kolaylık açısından , merkez şube otomatik olarak oluşur. buna bağlı temel gruplar sistem tarafından oluşur takip açısından da bu ana gruplar sizin yapacağınız işlemleri kategorize eder.
    Oluşan gruplar :
    1 ► ÜYELER genel olarak kullanılacak dernek üyeleri bu kısımda takip edilir , aidat ödemeleri gereklidir. durum takiplerini kolaylıkla yapabilirsiniz.
    2 ► YÖNETİCİLER dernek yöneticilerini takip için kurulmuştur. Aidat ödeyebilirler.
    3 ► ÇALIŞANLAR dernek çalışanları için hazırlanan gruptur. Aidat ödemezler. Bu kişilere maaş ödemesi yapabilir , yine listeleyip takip edebilirsiniz.
    4 ► BAĞIŞ GRUBU dernek tarafından karşılıksız yapılan yardım ve verilen bursları takip edebileceğiniz gruptur. Aidat ödemezler.
    5 ► DİĞER KİŞİLER dernekle ilişkisi geçici , yada düzensiz olan kişiler ile yapılan işlemleri bu kısımdan yönetip listeleyebilirsiniz.

ÖZTEK Dernek Takip Programı, Dernekler, Federasyonlar, Vakıflar, Odalar, Siyasi Partiler, Spor Klüpleri, Köy Dernekleri, Yardımlaşma Dernekleri için özel olarak hazırlanmış bir programdır.

Üyeleri aidat ayarları kısmından toplu olarak borçlandırabilirsiniz.
Yapcağınız işlemler sırası ile :

• 1 ► Dernek işlemleri ana menüsü altında aidat işlemleri var bu menuye tıkladığınızda aşağıdaki resimdeki sayfa açılır.
  • 2 ► Şube menüsünden şube seçiniz .
  • 3 ► İşlem yapacağınız grubu seçiniz. (not: bağış grubu gibi aidat ödemeyecek grup olarak kaydettiğiniz gruplar , bu menude gözükmez.)
  • 4 ► İşlem yapacağınız yılı seçiniz.
  • 5 ► Miktarı giriniz . bu kısımda yazdığınız miktar 12 ye bölünerek aylara eşit olarak dağıtılır. Eğer siz aylar arasındaki aidat miktarlarını eşit olsun istemiyorsanız farklı değeri elle girebilirsiniz toplam kısmına yaptığınız değişiklik otomatik olarak yansıyacaktır.
  • 6 ► Aidat ücreti kaydet butonuna bastığınızda seçtiğiniz tüm grup üyeleri için borç olarak yansıyacaktır. Daha sonra aynı grup ve aynı yıl için işlem yapmak isterseniz direkt olarak düzenleme ekranı yani son girdiğiniz veriler ekrana gelecektir. kaydettiğinizde değişiklik yine tüm üyeler için geçerli olacaktır.
  • Not : siz bir gruba yıllık aidat tanımladığınızda , üyeler direkt 12 ay borçlu gözükmezler. mevcut tarih itibarı ile hangi ay içerisindeysek o ay ve önceki aylar borç olarak gözükür. Tarih ilerledikçe bu döngü devam eder.

Sistem basit ve sade bir yapı üzerine inşa edildi. bir muhasebe programı değildir ama kasa gelir gider durumlarını aiadat ödemeyen üyeleri takip edeibilir üyebilgilerini kaydedip güncelleyebilirisniz.

,

Not:Sorulara tıkladığınızda açıklamalar altında açılacaktır..

• KOLAY KULLANIM

Basit arayüz,
    Pratik kullanım
    Toplu işlem seçenekleri.

• BULUT ALTYAPISI

Bulut üzerine kurulu sistemimiz ile internetin olduğu her yerden verilerinize hızlı ve rahatça ulaşabilirsiniz.

• GÜVENLİ İŞLEM

Bilgileriniz bizim ile güvende,
    tüm verileriniz 256 bit ssl ile şifrelenmektedir.

• TAM DESTEK

Profesyonel Çağrı merkezimiz,
    Yazılım destek ekiplerimiz her zaman ücretsiz olarak yanınızda.

Bize Ulaşın     (0380) 544 3 544
Öztek SMS / whatsapp toplu mesaj / araç takip / DONUSYUKU.COM.TR & © 2011 ÖZTEK HABERLEŞME TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Tüm hakları saklıdır.