DERNEK TAKİP : ÜYE LİSTELEME EXCELE AKTARMA

Dernek programımızda ,neredeyse bütün sorgular excele aktarılabilir olarak yapılmıştır. Dönem dönem bu bilgileri excele aktararak yedeklemenizi öneririz. şimdi üye listeleme seçeneklerini kısaca anlatalım .

Sol Menüdeki Üye işlemleri menümüzün altında ki üyelik işlemleri seçeneğini tıkladığımızda son eklenen 30 üye listelenir, alttaki excele aktar butonuna bastığımızda sadece bu 30 üye değil , tüm üyeler excele aktarılır.

ARAMA İLE ÜYE FİLTRELEME

dernek üye arama Arama alanından yazdığımız üyeleri filtreleyebileceğimiz cep telefonu , şube ,soyadı, şehir, grup vb kelimeler ile özel bir liste elde edebiliriz. bu listeyi aşağıdaki EXCELE AKTAR butonuna tıklayarak bilgisayarımıza kaydedebiliriz.

GELİŞMİŞ ARAMA SEÇENEKLERİ İLE ÜYE LİSTESİ OLUŞTURMA

Yine Üyelik işlemleri sayfasına yukarıdaki gelişmiş arama yazan yer tıkladığımızda, açılan alanda gözüken seçenekler ile üye listeleri elde edip bu listeleri excele aktarabiliriz.

Şube seçeneklerinden seçim yaparak şube bazında listeleme yapabiliriz. Grup sekmesindeki alandan seçim yaparak (NOT: Önce şube seçmemiz gerekir!) grup bazında üye listesi elde edebiliriz

Açılan kısımdaki üye durumu seçeneğinde aktif ve pasif üyeleri listeleyebilirsiniz. yada üst seçenekler ile birlikte çalışacağından , belirli bir guruptaki aktif veya pasif üye listesini elde edebilirsiniz.

Kan grubu seçeneğinden , kan grubuna göre üye listesi elde edebilir , bu listeyi excele dökerek bilgisayarınızda saklayabilirsiniz...

Son olarak üyelik tarihine göre seçeneğini tıklayarak , belirli iki tarih arsında kayıt olan üye listesini elde edebilir , excele aktarabilirsiniz.