DERNEK TAKİP PROGRAMI

Öztek Yazılım tarafından hazırlanan ücretsiz online dernek takip programımızla, Ülkemizdeki tüm dernek, sendika, Gençlere yönelik spor okulları, vb üye takibi yapan tüm kuruluşların ücretsiz olarak her yerden ulaşabilecekleri bir sistem hedefledik. Kullanımı mümkün olduğunca basit olması bizim için ilk öncelik iken, Zamanla kullanıcıların istekleri doğrultusunda detaylı bir sistem haline geldi. Sizlerin beklentileriniz doğrultusunda sürekli güncellenen programımız, Ücretsiz olmasına karşın, Çağrı merkezimiz aracılığı ile teknik destekte sağlamaktadır. Bu Destekte ücretsizdir.

Özellikle sisteme ilk kayıt olduğunuz anda üye listelerinizin aktarılması, sisteme eklenmesi konusunda mesai saatleri içinde 0212 912 11 25 Pbx numaralardan, Yazılım destek bölümümüzden ücretsiz yardım alabilirsiniz...

Program Resimleri

• KOLAY KULLANIM

Basit arayüz,
    Pratik kullanım
    Toplu işlem seçenekleri.

• BULUT ALTYAPISI

Bulut üzerine kurulu sistemimiz ile internetin olduğu her yerden verilerinize hızlı ve rahatça ulaşabilirsiniz.

• GÜVENLİ İŞLEM

Bilgileriniz bizim ile güvende,
    tüm verileriniz 256 bit ssl ile şifrelenmektedir.

• TAM DESTEK

Profesyonel Çağrı merkezimiz,
    Yazılım destek ekiplerimiz her zaman ücretsiz olarak yanınızda.

Bize Ulaşın     (0380) 544 3 544
Öztek SMS / whatsapp toplu mesaj / araç takip / DONUSYUKU.COM.TR & © 2011 ÖZTEK HABERLEŞME TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Tüm hakları saklıdır.