DERNEK TAKİP : ÜYE GRUP İŞLEMLERİ

Dernek programımızda gruplar ana belirleyici özelliğe sahiptir. Üye takibi, üye adiat tahsilatları, maaş ödemeleri, bağış ödemeleri, borçlu listesi hep bu gruplar ve gruplar özelliklerine göre düzenlenmekte , listelenemektedir.

Sistem otomatik olarak siz üye olduğunuzda merkez Şube ve Bu şubeye Bağlı 5 tane grup oluşturur. bu gruplar sizin ortalama bir dernekteki tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Bu grupları silemezsiniz.

• Çalışanlar : Maaş ödemeleri , Dernek için ücret karşılığı çlışan kişileri takip edeceğiniz grup. Aidat alınmaz.
  • Bağış : Bağış ve burslara alan kişileri takip debilmek için bu gruba kayıt etmelisinz. Aidat tahsilatı yapılmaz.
  • Yöneticiler : Aidat ücret var , Dernek yöneticilerini listelemek için bu gruba kaydediniz
  • Üyeler : Aidat Ücreti var genel Üyeleri bu kısma kaydetebilirsiniz.
  • Diğer kişiler : Geçici olarak etkileşim kurduğumuz kişileri kayıt almak için kullanılır. Aidat alınmaz.

Bu sistem tarafından oluşan grupların yanında siz isterseniz , ücretli ücretsiz yeni gruplar oluşturabilirsiniz. Yine bu gruplara aidat tanımlaması, vb... işlemleri ugyulayabilirsiniz.

Not: Çalışanlar, çalışanlar grubuna kaydedilmelidr. yoksa maaş ödemelerinde eklediğiniz kişiler gözükmez . Yine Bağış grubunda burs vverdiğim veya destek olduğumu kişileri bulundurmalıyız yoksa bu kişiler burs ödemelerinde çıkmaz.